Srí Lanka / Suriya Luxury Resort****

Úticél: Sri Lanka, Nyugati part - S.Lanka
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-12-05

 

Az új építésű szálloda a repülőtértől nagyjából 30 percnyire, Waikkal település sárgahomokos tengerpartján található. Elhelyezkedése kedvező, az Indiai-óceán és a Ging Oya folyó találkozása impozáns keretet ad a hotelkomplexumnak. 

Elhelyezkedése kedvező, az Indiai-óceán és a Ging Oya folyó találkozása impozáns keretet ad a hotelkomplexumnak. A természet  szemet gyönyörködtető szépsége és a szálloda magas színvonalú szolgáltatásai együttesen garantálják a vendégek igényeinek kielégítését. 42 deluxe szobával és 14 lakosztállyal várja vendégeit, foglalható különleges hangulattal bíró, víz fölé épült bungaló is.

Szoba felszereltsége (deluxe): Elegáns berendezésűek, felszereltségükhöz tartozik a légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval, TV, minibár (térítés ell.), telefon, kávé/teakészítési lehetőség, bútorozott balkon vagy terasz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre.
Ellátás: Reggeli. Félpanziós, teljes panziós vagy all inclusive ellátás felár ellenében igényelhető.
Szolgáltatások, sport: Étterem a helyi-és a nemzetközi konyha fogásaival, két bár, medence, edzőterem, spa részleg kényeztető masszázzsal és egyéb szolgáltatásokkal.   


Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra