Srí Lanka / Pandanus Beach Resort & Spa****

Úticél: Sri Lanka, Déli part - S.Lanka
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-12-05

 

Újépítésű közvetlen tengerparti hotel azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének pihenni.

Ez a hívogató szállás Srí Lanka délnyugati részén, egy bájos halászfalu szomszédságában várja leendő vendégeit. A hotel mindössze 80 szobával rendelkezik, így megbizonyosodva arról, hogy minden vendég a lehető legnagyobb figyelmet kapja. A Pandanus Spa, a hotel díjnyertes wellness-részlege különböző arc- és testkezelésekkel segíti az ellazulást. A komplexum éttermében frissen fogott halakból készült ételeket is kóstolhat, melyet elfogyaszthat a klimatizált belső térben vagy a romantikus tengerparti teraszon. 

Szobák (superior): 50 db erkéllyel rendelkező, tengerre néző, légkondicionált szoba, melyek felszerelése a következő: TV, széf, fürdőszoba zuhanyzóval, Wi-Fi csatlakozási lehetőség, minibár, tea/kávéfőző, hajszárító, piperecikkek.

Ellátás: félpanzió.

Szolgáltatások: étterem, tetőtéri bár,  két medence, wellness-részleg spa kezelésekkel, edzőterem, szobaszervíz, mosoda, fakultatív kirándulások szervezése.



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra