Srí Lanka / Mandara Resort*****

Úticél: Sri Lanka, Sri Lanka
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-12-05

 

A Mandara Resort a Weligama-öböl belsejében, egy apró félszigeten, közvetlenül az óceánparton helyezkedik el.

Megéri a fővárosból 2,5 órás autóutat megtenni a szigetország délnyugati partján futó A2-es főúton az öt csillagos Mandara Resortig. A hotelkomplexum turisztikai díjjal büszkélkedhet. Ez nem meglepő, hiszen saját wellness részlegén ayurveda kezelések, éttermében a helyi konyhaművészet és minőségi borok elérhetők, fakultatív programjai számos élménnyel teszik felejthetetlenné a nyaralást.

Szobák (superior): kínálatunkban elegáns, tágas, légkondicionált, tengerre néző Superior szobákat ajánlunk az üdülni vágyóknak. Ezekhez saját fürdőszoba, TV, ingyenes wifi és kérésre gyerekágy igényelhető.

Ellátás: félpanzió.

Szolgáltatások: étterem, bár, medence, szobaszervíz, mosoda, saját CD/DVD könyvtár, orvos hívásra, fakultatív kirándulások szervezése, Wellness & Spa (ayurveda) szolgáltatások.

Fakultatív programlehetőségek:

A Mandara Resort jó választás azoknak, akik egyszerre vágynak a pihenésre és nyitottak élménydús fakultatív programokkal gazdagabbá tenni nyaralásukat. Az óceánparton fekvő hotel saját szervezésű kirándulásokat ajánl vendégeinek.

Akik a szárazföld belső felét szeretnék felfedezni, azoknak érdemes ellátogatni a Világörökség részét alkotó Sinharaja Forest Reserve-be, vagy akár egy szafari túrán részt venni a Yala Nemzeti Parkban. A tengerparton érdemes ellátogatni a gyarmati idők atmoszféráját idéző Galle-i Erődbe és Galle óvárosába.

A Mandara Resort ugyanakkor Srí Lanka vallási és kulturális gazdagságát is elérhetővé teszi többek között a Veheragalle és Yatagala 2300 éves buddhista szentélyeinek meglátogatásával. Érdemes akár előzetesen is érdeklődni a további színes programkínálatról.

Azoknak pedig, akik bátrak hajóra szállni a tengeren, bálnalest és tengeri horgásztúrákat kínálnak. A tengeri sportokat kedvelőknek meg kell említsük a szörfözési lehetőségeket. Ugyanakkor azoknak, akik vágynak az óceán hullámzásának ritmusát élvezve sétálni a naplementében, a Weligama-öböl homokos tengerpartja biztosít felejthetetlen élményt.



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra