BG Java

Úticél: Spanyolország, Mallorca
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2025-06-01

 

Város:

Can Pastilla

Elhelyezkedés:

Playa De Palma üdülőhely központjában, üzletek, bárok és éttermek közelében, kb. 400 m-re a Palma Aquariumtól; kb. 6 km-re a Palma de Mallorca repülőtértől; buszmegálló a szálloda mellett (kb. 2 EUR/Palma de Mallorca).

Tengerpart:

Playa de Palma nyilvános, homokos, széles, kb. 5 km hosszú tengerpartja kb. 80 m-re a szállodától, a strandra egy utcán keresztül lehet lejutni; napernyők és napozóágyak fizetősek (kb. 15 EUR/nap/kompletten: 2 napozóágy és egy napernyő); étterem, bárok, diszkók.

Szolgáltatások:

A 4 csillagos, 2013-ban teljesen felújított szálloda, 249 szoba, 1 épület, 8 emelet, 2 lift, főétterem - svédasztalos étkezés, gyermekülés; bár, ital- és cigarettaautomata, TV-szoba; kis kert, ingyenes vezeték nélküli internet a közös helyiségekben; térítés ellenében: internetpont (kb. 2 EUR/óra), mosodai szolgáltatás; hitelkártyát elfogadás Visa, MasterCard.


A felsorolt szolgáltatásokat, azok idősávjának illetve helyének biztosítását a szálloda - előzetes bejelentés nélkül - bármikor módosíthatja vagy bizonyos esetekben korlátozhatja, szünetelteheti (pl. szezonalitás, időjárási viszonyok, vis major, stb.)

Szállás:

Standard szoba felszereltsége: hajszárító), WiFi, műholdas TV, LCD TV, telefon, széf (térítés ellenében: kb. 15 EUR/hét; 10 EUR/letét); ingyenes gyermekágy 2 éves korig érkezés előtti kérésre; nászutas csomag (egy üveg bor vagy víz és gyümölcs); erkély (asztal és székek, hajszárító); tengerre néző kilátás térítés ellenében. Harmadik pótágy csak gyermekek részére 12 éves korig, felnőtt pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Ellátás:

Reggeli

Sport és szórakozás:

Édesvizű úszómedence 180 m? (nyitva 9:00-20:00), elkülönített gyermekrésszel, kb. 15 m?, ingyenes napernyők, napozóágyak és törölközők a medencénél (kaució kb. 10 EUR); fedett medence, kb. 35 m?, asztalitenisz, kis edzőterem (10 EUR/kaució), asztalitenisz, kis tornaterem (10 EUR/kaució); miniklub (4-12 éves korig), nappali és esti szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek: sporttevékenységek, torna, vízilabda, alkalmanként élőzene; térítés ellenében: szauna (kb. 14 EUR/óra), biliárd (kb. 1 EUR), nyerőgépek; vízi sportok a tengerparton: pedálos csónakok, kajakok.

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Mallorcára a Wizzair járatával.
Poggyászinformáció: feladható poggyász max. 20 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 10 kg/fő (40x30x20 cm)

Információ:

A Spanyolországba történő beutazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. 
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja

vissza az előző oldalra