Bj Playamar

Úticél: Spanyolország, Mallorca
Szállás típus: Hotel **
Ellátás: Választható
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2025-06-01

 

Város:

S'Illot

Elhelyezkedés:

A szálloda Mallorca keleti partján, S'Illot városában található, 2 km-re Sa Comától, kb. 70 km-re Palma de Mallorcától, és 60 km-re a repülőtértől.
 

Tengerpart:

S'Illot - nyilvános homokos strandja, kb. 100 m-re a szállodától, térítés ellenében napernyők és napágyak. Sa Coma nyilvános strandja kb. 800 m-re a szállodától, egy sétányon keresztül közelíthető meg, napágyak és napernyők térítés ellenében. 

Szolgáltatások:

175 szoba és 70 lakosztály, 2 épület, 6 emelet, lift, 24 órás recepció, terasz, ingyenes WiFi a közös helyiségekben, elfogadott hitelkártyák Visa, Mastercard.

A felsorolt szolgáltatásokat, azok idősávjának illetve helyének biztosítását a szálloda - előzetes bejelentés nélkül - bármikor módosíthatja vagy bizonyos esetekben korlátozhatja, szünetelteheti (pl. szezonalitás, időjárási viszonyok, vis major, stb.)

Szállás:

Kétágyas szoba kb. 17 m? (1 fővel pótágyazható - gyermek), fürdőszoba (zuhanyzó vagy kád, WC), műholdas vagy kábel TV, széf, néhány szoba erkéllyel vagy terasszal.   Superior kétágyas szoba (1 fővel pótágyazható), 2016-ban felújított szobák,, fürdőszoba (zuhanyzó, WC), műholdas vagy kábel TV, széf, erkély vagy terasz.

Ellátás:

Félpanzió

Sport és szórakozás:

játszótér,
térítés ellenében: játékzóna, biliárd
 

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Mallorcára a Wizzair járatával.
Poggyászinformáció: feladható poggyász max. 20 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 10 kg/fő (40x30x20 cm)
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja

vissza az előző oldalra