Hotel Sol Katmandu Park & Resort**** AI, repülővel

Úticél: Spanyolország, Mallorca
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-09-17

 

Szolgáltatások

  • A komplexumban 24-órás recepció, légkondicionált közösségi helyiségek, csomagszoba, étterem, lobby bár, pool bár és snack bár, továbbá ingyenes WIFI várja a vendégeket. Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, aquapark (limitált használat) és animációs programok ingyenesen rendelkezésre állnak. A hotel ,,Fun-inclusive" koncepciójának köszönhetően vendégeinek ingyenes belépést biztosít a Katmandu Parkba, ahol aquapark (limitált használat), kalandpark, 3, 4 és 5D-s mozi, illetve különféle szórakoztató programok várnak kicsiket és nagyokat (bizonyos szolgáltatások csak helyszíni térítés ellenében használhatók).
  • Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, mosoda, orvosi ellátás, strandtörölköző szerviz a medencénél, pénzváltás, széf a recepción, internetsarok, autó- és kerékpárbérlés.

Elhelyezés

  • Kétágyas standard szobákban, melyek mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI-vel, minibárral (térítés ellenében), bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt.
  • A Családi szobák 23 m2-esek, egylégterűek, maximum kapacitásuk 2 felnőtt + 2 gyermek, a gyermekek részére kinyitható kanapéval felszereltek. A 2-hálós Családi szobák két, összenyitható Standard szobából állnak, maximum kapacitásuk 4 felnőtt + 2 gyermek. 

Ellátás

  • All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, alkalmanként tematikus estek a vacsoránál, napközben snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között). A
  • z All Inclusive ellátás keretein belül az alkoholos italok korlátozottan fogyaszthatók (kizárólag ebédnél és vacsoránál, személyenként max. 3 ital, a szálloda által meghatározott kínálatból).

Magaluf egyik legkedveltebb szállodája - mely a minőségi szolgáltatásairól híres Melia szállodalánc tagja - a repülőtértől kb. 25 km-re terül el, a lassan mélyülő, homokos tengerparttól 250 méterre, a Katmandu kalandpark szívében. Vásárlási, szórakozási lehetőségek és Magaluf mindig pezsgő központja egy rövid sétával könnyedén elérhető. A hotel ideális választás gyermekekkel érkezőknek; tematikus parkjában aquapark, kalandpark és többdimenziós mozi is megtalálható. A hotel a családok elhelyezésére is gondol; családi szobáiban akár 6 fő is elhelyezhető.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra