SZILVESZTER A SEYCHELLE-SZIGETEKEN - STORY SEYCHELLES *****

Úticél: Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 9 éj
Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-12-27

 

Leírás:

Üdülés magyar asszisztenciával, szilveszteri gálavacsorával

Köszöntse az új évet az Indiai-óceán páratlan szépségű szigetén. Mahe igazi esszenciáját adja a kreol életérzésnek, a hatalmas gránitsziklák és az ég felé szökő pálmafák festői látképet biztosítanak. AStory Seychelles ***** hotel a sziget egyik legnépszerűbb pontján Beau Vallonon található, mely pezsgő atmoszférájáról és gyönyörű naplementéjéről ismert. A seychelles-i barangolások során megismerhetik a világ legkisebb fővárosát, a szigetek szimbólumát a Coco de mer-t azaz a tengeri kókuszt, valamint az ikonikusnak számító aldabrai óriásteknősöket is. A Seychelle-szigetek varázsa első pillantásra elrabolja az ide érkezők szívét, tartson velünk a különleges szigetvilágba és élvezze a felhőtlen kikapcsolódást luxus környezetben.

1. nap

Elutazás Budapestről repülőgéppel, átszállással a Seychelles-szigetekre a délutáni órákban.

2. nap

Megérkezés Mahé szigetére, a Seychelle-szigetek fővárosába Victoriába a reggeli órákban. Transzfer a szállodába, majd a szállodai szobák elfoglalása. Délután szabadprogram pihenéssel, strandolással.

Story Seychelles*****

Jellemzők

Ötcsillagos díjnyertes zöld szálloda Mahé sziget észak-nyugati részén. A gyarmati stílusú kétszintes épületekből és villákból álló -hotel -ízlésesen berendezett - lakosztályai és villái, - gazdag gasztronómiai választéka és magas színvonalú szolgáltatásai miatt kiváló pihenőhely a nyugalmat és a fenntartható turizmust előnyben részesítő utazók körében. Az egzotikus trópusi környezet, a fehér homokos tengerpart és a gondoskodó személyzet emlékezetessé teszi az itt eltöltött nyaralást.

Fekvése

A szálloda Mahé sziget észak-nyugati oldalán található, Beau Vallon fehér homokos tengerparti részén, a Morne Seychellois Nemzeti Park mellett. A szálloda a fővárostól 5 km-re található, a nemzetközi repülőtértől mindössze 30 perc alatt érhető el autóbuszos transzferrel.

Szolgáltatások

Strand: A szálloda Beau Vallon Beach 3 km hosszan elterülő, fehér homokos tengerpartján fekszik, mely az egyik legjobb minőségű, úszásra egész évben alkalmas partszakasz a szigeten. A parttól kb. 50 méterre természetes korallzátony található.

Sportok és szórakozás: A hotel fitneszközponttal, jógastúdióval és medencével rendelkezik, a medencéknél napernyők és nyugágyak szolgálják a vendégek kényelmét és szórakozását. -Térítés ellenében lehetőség van sznorkelezésre, búvárkodásra, horgászatra, szörfözésre, teniszezésre, kenuzásra.

Gyerekbarát szolgáltatások: Gyermekmedence, kisméretű játszótér, gyerekklub a 3-12 éves gyerekeknek, felár ellenében gyermekfelügyelet.

Gasztronómia és éttermek: A szállodában és közvetlen közelében 7 étterem is található, melyek helyi, tengeri, mediterrán, olasz, grill és nemzetközi ételek bő választékával várják a vendégeket.

További szolgáltatások: 24 órás recepció, concierge szolgáltatás, masszázs, wellness és szépségápolási kezelések, fitneszközpont, fax, fénymásoló, tárgyaló, rendezvényterem, irodai és üzleti szolgáltatások. A Wi-Fi szolgáltatás ingyenes a szálloda területén. A szálloda esküvők és nászutak romantikus helyszíne is.

3. nap

Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség: Mahé szigettúra. Látogatás a világ egyik legkisebb fővárosában, Victoriában. Séta a belvárosban, majd látogatás a helyi piacon, ahol a kézzel készített ajándéktárgyaktól kezdve a gyümölcsökön és halkülönlegességeken át szinte minden helyi portéka beszerezhető. A városnézés érinti az óratornyot, a bíróság épületét, a teaföldeket és a botanikus kertet. Kreol büféebéd egy helyi étteremben. Délután tengerparti séta, majd transzfer a szállodába.

4. nap

Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség: Látogatás a Marine Parkba üvegfenekű csónakkal. A program különleges alkalmat kínál a trópusi korallzátonyok világának felfedezésére a Seychelle-szigetek egyik víz alatti nemzeti parkjában. Utazás Victoria kikötőjéből hajóval a gyönyörű partok mentén, látogatás Moyenne szigetére, a csodálatos környezet felfedezése, haletetés. A program tartalmazza az ebédet.

5. nap

Egész napos szabadprogram pihenéssel, strandolással. Este szilveszteri vacsora a szállodában, majd az újév köszöntése.

6-8. nap

Egész napos szabadprogram pihenéssel, strandolással.

9. nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd szabadprogram strandolási lehetőséggel. Délután transzfer a nemzetközi repülőtérre. Hazautazás repülőgéppel, átszállással Budapestre.

10. nap

Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Minimum létszám: 10 fő

További szilveszteri ajánlataink az alábbi szállodákkal is választhatóak:

MANGO HOUSE*****
SAVOY SEYCHELLES*****
CORAL STRAND SMART CHOICE****

Szállás:

7 éjszakai szállás az ötcsillagos Story Seychelles szálloda kétágyas junior lakosztályban


 

Ellátás

reggeli



7 alkalommal reggeli, december 31-én szilveszteri vacsora italfogyasztás nélkül

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Victoria - Budapest útvonalon átszállással turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal

  • transzferek légkondicionált autóbusszal

  • 7 éjszakai szállás az ötcsillagos Story Seychelles szálloda kétágyas junior lakosztályban reggelivel

  • szilveszteri vacsora italfogyasztás nélkül

  • magyar asszisztencia az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • félpanzió, vagy teljes panzió
    Félpanzió (6 vacsora, italfogyasztás nélkül)
    Teljes panzió (6 vacsora és 7 ebéd, italfogyasztás nélkül)
     

  • fakultatív kirándulások
    (minimum létszám: 6 fő)
    - Mahé szigettúra
    - Marine Park és Moyenne


vissza az előző oldalra