Maldív-szigetek - Mercure Maldives Kooddoo Resort**** (Egyéni) ****

Úticél: Maldív-szigetek, Male Atoll
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-09-08

 

Leírás:

Fedezze fel a Mercure Maldives Kooddoo kizárólag felnőtteknek szóló paradicsomát a déli atolloknál. Lazítson a gyönyörű naplementék, a medence melletti koktélok és az izgalmas programok mellett. Élvezze a változatos étkezési lehetőségeket, a helyi finomságoktól kezdve a romantikus olasz ételekig a különböző éttermekben. Merüljön el a gazdag tengeri élővilágban, fedezze fel az eldugott búvárhelyeket, vagy próbáljon ki más izgalmas vagy pihentető tevékenységeket, mint a jet-ski és a spa kezelések.A Mercure csak felnőtteknek szóló üdülőhelyként teljeskörű kikapcsolódást biztosít, gyermementesen, elszabadítva a mindennapok nyüzsgésétől.

Szállás szolgáltatások: saját tengerpart, medence, 2 étterem, bár, wifi a szálloda egész területén, ajándékbolt, mosoda, vízi és szárazföldi sportolási lehetőségek. 

 

Elhelyezés: a szobák saját légkondicionálóval, fürdőszobával, minibárral, palackos vízzel, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval, fürdőköntössel, wifivel, tévével, telefonnal és széffel felszereltek. Ajánlott szobatípusok: tengerparti villa, víz feletti villa, 4 hálószobás tengerparti villa medencével.

 

Ellátás: all inclusive.

Transzfer: repülőtéri retúr transzfer belső járattal és gyorshajóval, kb. 60 perces út.  A szokásos megengedett súly 25 kg, amely magában foglalja a 20 kg feladott poggyászt és 5 kg kézipoggyászt személyenként.

Tartózkodás: 7 vagy 10 éjszaka. Hosszabbítás és rövidítés lehetséges lekérésre. Általános check-in 14:00-tól, check-out 12:00-ig.

Nászutas csomag: igénybe vehető min. 3 éjszakás tartózkodás esetén. Feltételek: 6 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat. Ajándékok: romantikus ágydíszítés érkezéskor, egy üveg pezsgő érkezéskor. Min. 8 éjszakás foglalás esetén egy reggeli (kontinentális vagy ázsiai) a szobában.

  •  

Vista ÁSZF-től eltérő foglalási és lemondási feltételek: lemondás esetén szigorúbb kötbérsávok érvényesek, érkezést megelőző 16 napon belül 100% kötbéres a foglalás. További kötbérsávok Vista ÁSZF szerint érvényesek.

A helyek lekérésre vannak, a szabad kapacitás függvényében foglalható ajánlatunk. 

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 vagy 10 éjszakára a választott szobatípusban,
  • az all inclusive ellátást,
  • a repülőtéri retúr transzfert belső járattal és gyorshajóval.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • a személyes jellegű kiadásokat és borravalókat,
  • az utas- és útlemondási biztosítást.


vissza az előző oldalra