Lia Beach By Creta Palm

Úticél: Görögország, Kréta
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Választható
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-09-10

 

Város:

Kato Stalos

Elhelyezkedés:

A kis faluban Kato Stalosban fekszik, kb. 1 km-re Agia Marinától, kb. 3 km-re Plataniastól, egy meglehetősen forgalmas utcában, a közelben üzletek, bárok, éttermek, kb. 7 km-re Chania-tól; kb. 25 km-re a chaniai repülőtértől, kb. 150 km-re a heraklioni repülőtértől; buszmegálló kb. 50 m-re található. 

Tengerpart:

Nyilvános, homokos, lassan mélyülő strand, napernyők, napozóágyak térítés ellenében .(Kb. 8-10 EUR/készlet)

Szolgáltatások:

A Lia Beach vendégei igénybe vehetik a Creta Palm 4*-os hotel medencéjét és szolgáltatásait. (a fényképek között található medence, étterem, recepció, a Creta Palm 4*-os hotelhez tartozik)

A felsorolt szolgáltatásokat, azok idősávjának illetve helyének biztosítását a szálloda - előzetes bejelentés nélkül - bármikor módosíthatja vagy bizonyos esetekben korlátozhatja, szünetelteheti (pl. szezonalitás, időjárási viszonyok, vis major, stb.)

Szállás:

2 fős stúdiók, (max. 1 fővel pótágyazhatóak) és Családi tengerre néző, két légteres apartmanok. Az apartmanok különböző kilátással rendelkeznek. Légkondicionáltak (ingyenes), kényelmesek, tágasak.  Minden szoba konyhasarokkal rendelkezik,  és TV-vel, vezeték nélküli internettel, telefonnal és erkéllyel/terasszal rendelkeznek.

Ellátás:

Félpanzió, melyet a szemben lévő (út túloldalán) Creta Palm 4*-os hotelben vehetnek igénybe a vendégek.

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Chania-ba a Smartwings légitársaság járatán. Poggyászinformáció: Smartwings járat: feladható poggyász max. 23 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 8 kg/fő (1 db)

Információ:

Görögországba történő beutazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!
Kötelező idegenforgalmi adó, a szálláshely kategóriájától függően, helyszínen fizetendő:   Apartman, 1*-2*-os szálloda 1.5 EUR/éj 3*-os szálloda 3 EUR/éj 4*-os szálloda 7 EUR/éj 5*-os szálloda 10 EUR/éj. Az adó a helyszínen készpénzben fizetendő!
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára, az all inclusive ellátást, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja,   igény szerint köthető útlemondási biztosítás és betegség baleset és poggyászbiztosítás. 

vissza az előző oldalra