Mauritius / Paradise Cove Boutique Hotel***** - Adult Only

Úticél: Mauritius, Mauritius
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2025-01-15

 

Sziget északi részén helyezkedik el. Tökéletes választás a csendes, nyugodt pihenésre. Stílusában ötvöződik a hagyományos építészet és az egzotikus dekoráció.  A szálloda csak felnőtteket fogad.

A szálloda a sziget északi részén helyezkedik el, Anse la Raie partszakaszán. Tökéletes választás a csendes, nyugodt pihenésre, ha valaki szeretne elvonulni a külvilágtól. Stílusában ötvöződik a hagyományos építészet és az egzotikus dekoráció. A szálloda csak felnőtteket fogad. A 67 szoba mindegyike bútorozott balkonnal vagy terasszal rendelkezik, a berendezések színei és a felhasznált anyagok nyugodt környezetet teremtenek.

Szoba felszereltsége (Deluxe prémium szoba) Az 50 m2-es szobák a földszinten és az első emeleten találhatók, kilátással a kertre és a fehér homokos öbölre. Bennük baldachinos ágy, telefon, TV, széf, légkondicionáló, minibár, tea-, és kávé bekészítés, ingyenes Wi-Fi, a fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád, köntös, papucs és hajszárító található.

Ellátás: Félpanzió. Felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható.

Szolgáltatások: 4 étterem, 2 bár, 1 ,,rum-bár", 24 órás szobaszerviz, 10:11 - 17:30 között italfogyasztás a tengerparton, szórakoztató programok, úszómedence, ,,infinity" medence, kirándulások szervezése, SPA szolgáltatások (előzetes időpont egyeztetés szükséges).

Sport: Vizisí (11:00 - 12:00 és 15:00 - 16:00 között ingyenes), vitorlázás, üvegfenekű hajózás, kajak, snorkel, térítés ellenében búvárkodás oktatással, kitesurf, tengeralattjáró-szafari, szörf, horgászat, fitness terem, tenisz, yoga, térítés ellenében bicikli kölcsönzés.



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra