Blue Reef Resort

Úticél: Egyiptom, Marsa Alam
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-11-02

 

Város:

Marsa Alam

Elhelyezkedés:

A modern részletekkel dúsított arab építészetet megtestesítő szállodakomplexum közvetlenül a strand mellett, a búvárkodáshoz és snorkelezéshez ideális feltételekkel rendelkező területen, a repülőtértől kb.40 km-re található; mini piac a szálloda közelében.

Tengerpart:

A homokos-kavicsos strand közvetlenül a szálloda mellett található, a tenger bejárata korallzátonyon (vízicipő ajánlott) vagy mólón keresztül vezet, búvárkodásra és sznorkelezésre alkalmas (korallzátonyok a közelben); ingyenes napozóágyak, napernyők és törölközők..

Szolgáltatások:

Tágas lobby, recepció, főétterem, halas ? la carte étterem (nem része az all inclusive ellátásnak),
Bár a recepción, a medence mellett és a strandon, ingyenes wifi a hallban. 2 felnőtt medence (1 télen fűtött), gyermekmedence; ingyenes napozóágyak, napernyők és törölközők a medence mellett, ajándékbolt, fodrászat.

Szállás:

A standard kétágyas szobák ( Pótágyazhatóak maximum 2 gyermek elhelyezésére közös pótágyon)  A szoba saját kiegészítői (fürdőszoba, hajszárító, WC), légkondicionáló, telefon, SAT/TV, széf és erkély vagy terasz; A szobai minibár térítés ellenében használható.
Felár ellenében tengerre néző szobák, tágasabb családi szobák 2 pótágyig elérhetőek.

Ellátás:

Az all inclusive tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, késői reggelit (10:00-11:30), napközbeni uzsonnát, kávét, teát, helyi termelésű alkoholmentes és alkoholos italokat (10:00-24:00) a szálloda által meghatározott időpontokban és helyeken.
 

Sport és szórakozás:

2 felnőtt medence (1 télen fűtött), gyermekmedence; ingyenes napozóágyak, napernyők és törölközők a medence mellett.
Animációs programok és esti programok felnőtteknek és gyerekeknek asztalitenisz, edzőterem, strandröplabda, játszótér és gyerekklub (4-12 éves korig), diszkó; térítés ellenében (medence, szauna, masszázsok, búvárközpont)..

Útiterv:

Közvetlen charter járattal Budapestről Marsa Alam-ba 

Információ:

Külön fizetendő: a vízum (25 USD/fő), az útlemondási biztosítás, az utasbiztosítás, a fakultatív programok díja
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: repülőjegyet, illetékeket és adókat, a repülőtéri transzfereket, a szállást 7/14 éjszakára az utazási szerződés szerint, a megadott ellátást, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát

vissza az előző oldalra