Helios Hotel ***

Úticél: Törökország, Török Riviéra
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-10-11

 

Általános:

Az 50 szobával rendelkező szálloda kb. 65 km-re található Antalya repülőterétől, Side központjától kb. 5 km-re, Kumköy központjától kb. 300 m-re fekszik, kb. 600 m-re a tengerparttól. A napágyak, napernyők térítésmentesen állnak rendelkezésre a medencénél és a tengerparton. A tengerpartra a szálloda által üzemeltetett ingyenes shuttle busszal lehet eljutni. A szállodában központi étterem várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence található. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség.

A szálloda strandtörölközőt nem biztosít.

Az egyszerű szolgáltatásokat nyújtó szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk. 

SIDE: A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás:

All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, délutáni tea, kávé, sütemény. A főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok 07:00-23:30 között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, alkoholos italok a tengerparti bárban ellenében állnak rendelkezésre.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Szolgáltatások

KÉT HÁLÓSZOBÁS CSALÁDI SZOBA + 1 FÜRDŐSZOBA

  • Egyéb: Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 60 m?, Nappali, Mini hűtő, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon *, Televízió, WC

STANDARD SZOBA

  • Egyéb: Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 30 m?, Mini hűtő, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon *, Televízió, WC

A *-al jelölt szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra