Rijekai Karnevál

Úticél: Horvátország, Kvarner-öböl
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busszal
Időtartam: 2 éj
Típus: Fesztiválok, Körutazás
Indulás: 2025-03-01

 

Jöjjön velünk, nézzük meg együtt ezeket a csodás városokat tavaszi vagy téli öltözetükben, mint Opatija, Hum, Varasd, és vegye fel a rijekai forgatag ritmusát! A rijekai karnevál szlogenjét, "Légy az, aki szeretnél", követi több száz civil csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követhetjük példájukat! Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás!! A gyermeke se maradjon otthon! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: 2 éjszaka Opatija Hotel 3*, tengerpart közelében. Szobák: 2 ágy (némelyik pótágyazható/ fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, ingyenes WiFi.  Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 2 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). A vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, sör, víz, üdítő).

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont: 2025. március 01-03.

Program:
1. nap: Opatija
Indulás reggel 06.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban érkezés a csodaszép Opatijaba, patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Városnézés előtt szállás foglalás és idegenvezetőnk bemutatja a helyi látnivalókat: Angelina és Amerikai parkot, Opatija szimbólumát ("Lány sirállyal" szobor), majd szabadidő, mely keretében bebarangolhatja a várost.

2. nap: Hum városka, Rijekai karnevál
Ízletes reggeli után Belső-Isztriába kirándulunk. A világ legkisebb városkájába visz utunk, Hum-ba. Középkori két pici utcája és épületei 1000 évvel repítenek minket vissza az időben, hisz itt minden úgy maradt, ahogy akkoriban volt. Fenséges panoráma  nyílik előttünk a csodás dombokra és völgyekre, nem hiába nevezik ezt a horvát Toszkánának is. Egy különleges, kicsi múzeumba is benézheti kinek kedve támad, itt képet alkothat a helyi lakók hajdani életéről.  Délutáni órákban bekapcsolódunk az élénk, rijekai karneváli forgatagba, mely a város több pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett résztvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Kellemes, laza, vidám hangulatban telik ez a délután! Szállásra érkezés vacsora idején.

3. nap: Szamobor, Varasd
Ízletes reggeli után, búcsút intünk a varázslatos Adriának, és buszunkkal hazafelé indulunk, de  utazásunkat megszakítjuk egy bájos városka, Szamobor,  meglátogatásával. Körbejárjuk a kis városkát, melyet Zagorjei dombság ölel körbe! Akinek kedve támad megkóstolhatja a híres szamobori krémest ! A horvát határ közelében még megnézzünk Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú Varasd városát, melyet az Angyalok városának is hívnak. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

RIJEKAI KARNEVÁL 2025.    3 nap/ 2 éj 
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Félpanzióval / fő 2025.03.01-03.03.
Felnőtt 79 900 Ft (205 Eur)
Gyermek 12 évig 2. vagy 3. ágyon 69 900 Ft (180 Eur )
12 évtől 3. ágyon (2 felnőtt mellett) 74 900 Ft (195 Eur)

Figyelem: Társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.


Üdülőhelyi és regisztrációs díj
(helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő.

Audio guide: 1 650 Ft/fő (5 Eur)

Egyágyas felár: 16 900 Ft/fő (45 EUR/fő).

Belépők a helyszínen (nem kötelező): kb 10 Eur / fő - 2. napi Múzeum

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást félpanzióval, programokat,  magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

BBP mellett célszerű az EU egészségügyi kártyát is kiváltani és az utazásra magukkal vinni!

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.


vissza az előző oldalra